Kigyós Vali

Pilates, aerobic, bodyart oktató

Kigyós Vali vagyok, 3 kisfiú édesanyja. Eredetileg pedagógus és közgazdász végzettségem van. Korábban 22 évig amatőr szinten balettoztam, a tánc, a nőies mozgás az életem fontos része. A gyermekeim születése után is ehhez hasonlatos mozgást kerestem, így akadtam rá a Pilatesre.  Sikerült a szülések után „visszaszerezni” alakomat és megszabadulni a hát és derékfájástól.

Ekkor határoztam el, hogy ezt a csodálatos módszert szeretném minél többekkel megismertetni.

2014-ben Budapesten a Fitness Companynál Pilates oktató lettem, sőt azóta is folyamatosan képzem magam. 2015-ben sportedzői végzettséget szereztem a Perfekt Kft-nél jeles minősítéssel.  Ezt követően – 2017-ben kismama pilates oktató lettem. 2018-ban BodyArt Basic level I, majd BodyArt Energy vizsgát tettem. 

Anyaként és nőként vallom, hogy a mozgás, a jó erőnlét fiatalabbá és sokkal jobb hangulatúvá tesz, az élet minden területén segít a helytállásban, a nehézségeken való felülemelkedésben.

Alapgondolatom, hogy mindenki, aki bejön akár aerobic akár Pilates órára hagyja az ajtón kívül gondját-baját, töltsön el egy kellemes 60 percet, ahol alaposan megdolgoztatja testét és szellemét. Nem az izomláz „gyártás” az elsődleges célom, hanem a minőségi testedzés!

Close Menu