Kigyós Vali

Pilates, aerobic, bodyart oktató

Kigyós Vali vagyok, 3 kisfiú édesanyja. Eredetileg pedagógus és közgazdász végzettségem van. Korábban 22 évig amatőr szinten balettoztam, a tánc, a nőies mozgás az életem fontos része. A gyermekeim születése után is ehhez hasonlatos mozgást kerestem, így akadtam rá a Pilatesre.  Sikerült a szülések után „visszaszerezni” alakomat és megszabadulni a hát és derékfájástól.

Ekkor határoztam el, hogy ezt a csodálatos módszert szeretném minél többekkel megismertetni.

2014-ben Budapesten a Fitness Companynál Pilates oktató lettem, sőt azóta is folyamatosan képzem magam. 2015-ben sportedzői végzettséget szereztem a Perfekt Kft-nél jeles minősítéssel.  Ezt követően – 2017-ben kismama pilates oktató lettem. 2018-ban BodyArt Basic level I, majd BodyArt Energy vizsgát tettem. 

Anyaként és nőként vallom, hogy a mozgás, a jó erőnlét fiatalabbá és sokkal jobb hangulatúvá tesz, az élet minden területén segít a helytállásban, a nehézségeken való felülemelkedésben.

Alapgondolatom, hogy mindenki, aki bejön akár aerobic akár Pilates órára hagyja az ajtón kívül gondját-baját, töltsön el egy kellemes 60 percet, ahol alaposan megdolgoztatja testét és szellemét. Nem az izomláz „gyártás” az elsődleges célom, hanem a minőségi testedzés!

Mikulics Ádám

Pilates oktató

Mikulics Ádám vagyok. A sport a mozgás és a tánc már gyerekkorom óta életem szerves része és hivatásomként is ezt választottam. 9 évesen kezdtem el néptánccal foglalkozni és ebből a találkozásból szerelem lett első lépésre. A középiskolai tanulmányaimat a nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium Táncművészeti tagozatán végeztem,ahonnan egyenes út vezetett a Magyar Táncművészeti Egyetemre és a profi táncos világba. Az egyetem alap illetve mesterképzését kitüntetéses diplomával befejezve néptáncpedagógusi diplomát szereztem.

A felsőfokú tanulmányokkal párhuzamosan 2007 és 2011 között a Duna Művészegyüttes hivatásos táncosokból álló tánckarának tagja voltam.A pilatessel is itt találkoztam először. Ez a mozgás és edzésforma a profi táncosok tréningjének szerves részét képezi

Az aktív színpadi pályafutás befejezése után az oktatás felé fordultam, s immár ötödik éve volt középiskolám táncpedagógusaként és a Magyar Táncművészeti Egyetem oktatójaként dolgozok. Úgy éreztem, hogy a néptánc és a tanítás mellett szükségem van más mozgásformákra is. Így találtam rá a Valiart Stúdió pilates óráira, ahol már az első pillanatban éreztem, ez az, amit kerestem … és itt ragadtam.

Olyannyira megfogott az órák hangulata és energiája, hogy tudtam, ebből akarok MÉG!!!

A Fitness Company Pilates oktatói képzésének elvégzése  mellett rendszeresen fejlesztem magam (Hot-Iron edzésmódszer, egyéni gépes pilates órák), hogy minden egyes alkalommal a legkorszerűbb ismeretekkel szolgálhassak a stúdió vendégei számára.

Close Menu